MOJITOP.COM is just a group of friends rooted in Barcelona, who would like to contribute to improve the level of the mojitos in the city.
We like to do expeditions in the city, and sometimes we invite the blog followers.
If you have suggestions, you are more than welcome to share them with us too!
We like to "conquer" Bars, which means to visit them and evaluate their mojitos.
About barris, we often visit Gràcia, Poble Sec, Raval and Born, but we've also been to more exotic places like Eixample and Barceloneta.
To explore all the possibilities, we also try out different recipes for mojitos and their variations.
Also from time to time we'll report on curisities related to mojitos, like the mojitos we taste in other cities.
Interviews and stories about interesting people are in this blog.

20 October 2009

Mojito al MUY BUENAS - "Mojito muy buenas" no tan "buena"


Preu - 5,5€
Valoració mojitop: 6,08 (avaluat per 3 mojixp's)
c/ del Carme 63, Barcelona

Vam tornar a picar - si senyor. Un altre bar amb pissarra fora. Des de fora és un bar interessant, amb una alta porta de vidre i fusta i una pinta de tenir "solera". Típiques taules de marbre dels bars de tota la vida, cadires incòmodes de fusta. I força gent.

...I una taula lliure per als valents conqueridors de mojitop.com, a punt per posar a prova el seu fetge una vegada més. La veritat és que estem ja en una fase de prova que a alguns llocs el fetge es queixa abans de tastar el mojito, tement-se el que ve. I el "muy buenas", desgraciadament, va complir.

El mojito:
- gel de didals
- got rodó baixet
- llimona
- menta i tronxos de menta (vale que se'n colin alguns amb fulles, però és que tenien tronxos de menta sueltos!!). a més la menta es ficava a les dents (produint el famós efecte dent-picat)
- sucre blanc
- Rom Liberté

Què hem de dir - un mojito fluix, d'aquells que quan els tastes penses "aii, aquí hauria d'haver demanat cervesa (1,50€). I dolç, molt molt dolç

Cal dir que el primer cop que un membre de mojitop va marcar el bar com a "visitable" (tenim una espècie de llista i tots els mojiteurs quan anem pel carrer anem prenent notes per afegir-hi nous bars) va ser quasi-descartat (o deixat per molt al fons de la llista) perquè a la pissarra posava "muy buenas cocktails". En una ciutat com Barcelona, al carrer del Carme...quan llegeixes això en una pissarra penses: UN GUIRI PORTA EL BAR!! - PELIGRO). Però no, quan vam tornar a passar per davant ens en vam adonar de que jugaven amb el nom del bar en sí - no obstant, de vegades realment és millor confiar en la primera impressió!

Es col·loca a la posició 50 del nostre rànquing....li fa bastanta justícia el lloc.

Related Posts by categories



No comments:

Post a Comment