MOJITOP.COM is just a group of friends rooted in Barcelona, who would like to contribute to improve the level of the mojitos in the city.
We like to do expeditions in the city, and sometimes we invite the blog followers.
If you have suggestions, you are more than welcome to share them with us too!
We like to "conquer" Bars, which means to visit them and evaluate their mojitos.
About barris, we often visit Gràcia, Poble Sec, Raval and Born, but we've also been to more exotic places like Eixample and Barceloneta.
To explore all the possibilities, we also try out different recipes for mojitos and their variations.
Also from time to time we'll report on curisities related to mojitos, like the mojitos we taste in other cities.
Interviews and stories about interesting people are in this blog.

15 August 2009

Mojitos a les festes de Gràcia!

Les festes de Gràcia ja són aquí!!!

Breu descripció per qui no les conegui (holaaa?? hi ha algú????).

Les festes de Gràcia se celebren anualment del 15 al 21 d'agost, a la Vila de Gràcia (que des de fa més de 100 anys està dins de la ciutat de Barcelona, però especialment durant les festes reivindica la seva identitat pròpia).

És una festa tradicional d'interés nacional (whatever that means) i cada any surt a les notícies (en part perquè no ens enganyem, és agost i no hi ha gaire cosa interessant a dir).

Es tracta d'unes festes en què els veïns d'alguns carrers, guarneixen el seu carrer. Si no ho heu vist mai, de veritat que val la pena que us hi apropeu. Amb materials reciclats, recollits durant l'any fan guirnaldes, ninots, decorats...és molt impressionant. Hi ha uns premis i tota la pesca, però el que compta és que sigui vistos, que la gent disfruti descobrint els decorats...i de què estan fets!!

Els carrers guarnits, i alguns altres espais, organitzen durant els dies de la festa diferents activitats: xocolatades, concerts, bingo, sopars, disco-mobil, curses, titelles.... Mojitop es centrarà en les activitats nocturnes, que són les que més s'adiuen per gaudir dels mojitos :))

Durant les festes, els bars en general posen una barra mirant al carrer per poder donar de beure al màxim de gent (i fer el màxim de caixa), i les comissions de festes dels carrers també munten un tinglado per poder subvencionar les seves activitats. I la majoria serveixen mojitos :))

La nostra missió aquest cap de setmana: tastar mojitos aquí i allà, per fer-vos-en cinc cèntims dilluns i que tingueu una idea d'on podreu trobar un mojito decent. Anirem actualitzant les dades a mesura que anem provant-ne més entre setmana.

Si visiteu algun estand mojitil a les festes, contacteu amb nosaltres (via la caixa de comentaris o a la secció de contacte) i l'afegirem a la llista!

BONA FESTA MAJOR!!!

Related Posts by categories



3 comments:

  1. Quina sort! Jo poso el primer bar!

    Molt ben situat entre les 2 seccions del carrer Joan Blanques (per cert, xulísssimes!), al carrer Encarnació 38, venen mojitos portàtils en un bar que es diu la Vineria, per 5 €.

    El resultat no mata gens, era molt refrescant però no molt bon mojito... només recomanat si realment teniu molta calor, però no si voleu gaudir d'un mojito com deú mana!

    ReplyDelete
  2. Calle Verdi está guapissima este año, y también tienen un mojito decente (en el bar justo detrás donde se sienta el público). 5€. Recomiendo removerlo bien para que el azúcar se mescle.

    ReplyDelete
  3. Si necesitas algo refrescante, lo mejor de Gracia este año quizas no es un mojito...

    El restaurante brasileño Miriot at c/ francisco giner,54 a bajo de pza rius i taulet, sirve caipirinhas por 3,50. Bien hecho (agitado en una jarra antes de servirlo) y delicioso, esto puede ser el mejor "valor por precio" de estas fiestas.

    ReplyDelete