Un bon dia, uns membres de mojitop, buscant noves formes d'experimentar el mojito es van plantejar com quedaria un mojito fet a partir de Calippo.
Preparar així el mojito té certs avantatges:
- no cal afegir sucre, el calippo ja és força dolç
- el gust a llima ja ve amb el gel!! (bé, a lima-limón)
- no cal triturar el calippo . per la textura que té, si es va "tallant" amb un ganivet es va desfent sense problemes
La recepta en sí:
- Calippo llima-llimona (aprox 1 per mojito pràcticament
- Llima (un parell o tres talls per mojito)
- Chupito de rom (Cacique en el nostre cas)
- Unes fulles de menta
- Sifón
- Una mica més de gel (el Calippo es fon molt ràpid!! sobretot amb la calor que fa aquests dies a Barcelona!)
- Canyetes....i a disfrutar-lo!!
Com veureu, el resultat fa força patxoca, ja que el Calippo li dona al mojito un color verdet verdet!
El resultat era prou bo! Més dolç del que estem acostumats (suggerim si ho proveu que li afegiu una mica d'angostura per matar-li el dolç, nosaltres no en teniem!), però bastant bo, i rapidissim de preparar, es clar!
També vam fer la versió sense alcohol (o sigui, calippo, llima i menta) i també és força acceptable.
Evidentment, són mojitos poc ortodoxos, però super-originals i senzills de fer!
Si teniu idees de receptes per fer mojitos una mica diferents, més senzills, més divertits, etc, deixeu-nos un comentari, i ho provarem!!
Si sou d'un bar i ens copieu la idea, exigim que com a mínim ens convideu a un parell de rondes de calippo-mojito pels drets d'autor!
No comments:
Post a Comment