MOJITOP.COM is just a group of friends rooted in Barcelona, who would like to contribute to improve the level of the mojitos in the city.
We like to do expeditions in the city, and sometimes we invite the blog followers.
If you have suggestions, you are more than welcome to share them with us too!
We like to "conquer" Bars, which means to visit them and evaluate their mojitos.
About barris, we often visit Gràcia, Poble Sec, Raval and Born, but we've also been to more exotic places like Eixample and Barceloneta.
To explore all the possibilities, we also try out different recipes for mojitos and their variations.
Also from time to time we'll report on curisities related to mojitos, like the mojitos we taste in other cities.
Interviews and stories about interesting people are in this blog.

31 August 2009

Resultat de la revàlida --> Moviments al pòdium de Mojitop!

Com ja vam anunciar, el divendres vam sortir a celebrar que ja s'havien valorat 50 bars de Barcelona pels seus mojitos. I quina és la millor manera de celebrant? Doncs guadint dels millors!

Vam anar als 3 bars que havíem qualificat com a millors en expedicions anteriors, i de passada els vam valorar, per veure si encara estaven a l'alçada o si havia estat una i·luminació d'un dia. Les noves notes han fet mitjana amb les notes que ja hi havia, i aquest és el resultat final:
  • El Plata Bar ha millorat des de 7,86 a 8,20 i passa de 3a a la 2a posició. (en total ha estat avaluat per 6 mojiexperts, 2 babymojis i 1 convidat)
  • El Lletraferit cau una posició en el rànquing, perquè baixa de 8,29 a 8,16 (en total ha estat avaluat per 6 mojiexperts i 4 babymojis). Per cert, vam tastar el "Mojito Royal" (amb cava) i és una combinació molt interessant que dóna molt bon resultat, refrescant amb toc de cava...
  • El Polaroid baixa des de 8,57 a 8,31 però aguanta la primera posició amb dignitat (en total ha estat avaluat per 7 mojiexperts i 4 babymojis). La raó de la baixada va ser que els mojitos que vam demanar, els de fruites eren molt bons, però el mojito normal estava un pèl fluix.

Related Posts by categories



No comments:

Post a Comment