MOJITOP.COM is just a group of friends rooted in Barcelona, who would like to contribute to improve the level of the mojitos in the city.
We like to do expeditions in the city, and sometimes we invite the blog followers.
If you have suggestions, you are more than welcome to share them with us too!
We like to "conquer" Bars, which means to visit them and evaluate their mojitos.
About barris, we often visit Gràcia, Poble Sec, Raval and Born, but we've also been to more exotic places like Eixample and Barceloneta.
To explore all the possibilities, we also try out different recipes for mojitos and their variations.
Also from time to time we'll report on curisities related to mojitos, like the mojitos we taste in other cities.
Interviews and stories about interesting people are in this blog.

29 August 2009

Bacardi Mojito - és molt car i no té gust de mojito-mojito


Preu: 13-14 € (comprat en un Dia qualsevol de l'Eixample)

Serveix per: entre 8 i 10 mojitos petits

Ingredients addicionals: fulles de menta, llima, gel

Bacardi ha tret un producte anomenat "Bacardi Mojito". mojitop.com en el seu afany de buscar bons mojitos va decidir provar-lo, per veure si es una alternativa casolana ràpida per disfrutar d'un mojito bo....i aquí està la nostra crònica al respecte!!

Apart de l'ampolla de Bacardi Mojito, cal disposar de llima, menta i gel. Les instruccions estan escrites a l'ampolla, o sigui que és difícil perdre-les.

Nosaltres vam comprar unes llimes, una planta de menta (així mentre duri...dura!! i sempre la tindrem fresca :)) i gel de didals extrapetits, feta amb unes bosses de fer glaçons molt petits comprades a Suïssa.

El resultat:VA DECEBRE! Té un gust mig amarg mig estrany que tot i ser refrescant i mig agradable...no té gust de mojito-mojito!

Creiem que és MASSA CAR. 14 €, tenint en compte que ells els hi deu sortir per moltíssim menys (al final deu ser com un terç de rom + aigua + saborants...). A més feina te'n treu relativament...t'estalvia haver d'aconseguir sifón i angostura i de barrejar el sucre. Però la resta de la feina l'has de fer igual: has de picar gel i has de maxacar menta i llima.

Des de mojitop, us recomanem passar d'aquest preparat i fer ús de la recepta de home-made mojitos. No té angostura, però tot i així té molt millor gust que el Bacardi Mojito.

Related Posts by categories



No comments:

Post a Comment